torsdag 6. oktober 2011

News - blogg innlegg


 På bildet ser vi mange mennesker som er interesserte i det som skjer, mennesker i vannet og redningsmannskap. Det er politi tilstedet og redningsmannskaper. Gummibåter og redningsflåte. 

Det er zoomet veldig inn på bildet, for at vi skal se bedre hva som foregår. Bildet er tatt i fugleperspektiv, og bilde utsnittet er halvnært. På en måte er det litt kaos i bildet, vi har ikke en bestemt linje i bildet. Dette er et nyhetsbilde så det er ikke tenkt nøye over hvilke virkemidler som skal brukes, mest vinkelen. Grunnet at bildet ble tatt under hendelsen. 

Jeg assosierer bildet med at det er mennesker som prøve å redde ofre. Ofrene har vært ute for en ulykke, som kan gjøre et inntrykk på alle. Hvor vi får se de forferdlige hendelsene som foregår. Jeg tenker på om det går bra med alle menneskene, og hvor hardt skadet de kan være. Slik som jeg ser det foregår i vannet, er det forhåpentligvis de fleste som overlever.

 
Jeg mener dette bildet er det som vekker mest oppsikt, fordi dette er noe folk legger merke til. Grunnet at det var en ulykke. Ulykker er noe folk vil følge med på for å se om menneskene som var involvert i saken overlever. Dette var også en helikopter ulykke. Noe det er veldig sjeldent at skjer, derfor vekker saken mer oppsikt. 

Bildet er hentent fra dette innlegget: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10030473 

- Marie Bakke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar